Operationeel Aankoper

Zorg jij voor een vlekkeloos inkoopproces van onze grondstoffen?

Als Operationeel Aankoper ga je aan de slag bij onze productieplant SLS in Lommel. We vinden het ontzettend belangrijk dat de kwaliteit van onze topproducten op het gebied van nutriënten en hygiëne gegarandeerd goed is. Het draait namelijk om de gezondheid van dieren. Daarom hebben we er zo'n 10 jaar geleden voor gekozen om het productieproces zelf in handen te nemen en SLS Lommel op te richten. Inmiddels werken we met zo'n 25 personen aan producten die door veehouders over de hele wereld gebruikt worden. Samen zorgen we ervoor dat alles wat de deur uitgaat voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. Dat begint bij de aankoop van goede grondstoffen en een juiste registratie van het proces daaromheen. En daarin is jouw rol als Operationeel Aankoper een onmisbare schakel!

Wat als antibiotica niet meer werkt?

Wij zorgen ervoor dat deze vraag geen waarheid wordt! Ons doel is namelijk een wereld zonder AMR. Nu hoor ik je denken: Wat is AMR? Dat hebben we hier piekfijn voor je uitgelegd. Wij zijn The Schippers Group, een familiebedrijf opgericht in 1966. Onze producten en diensten zijn erop gericht om met hygiëne management een gezonde leefomgeving voor dieren te creëren. Ons motto is namelijk “voorkomen is beter dan genezen”. We hebben al flinke stappen gemaakt, maar we blijven groeien! Dit doen we met ruim 500 collega’s in meer dan 40 landen vanuit 12 verschillende vestigingen, waaronder onze productieplant SLS Lommel. Zoek jij een bedrijf met impact? Welkom bij The Schippers Group!

Delen via:

Martijn Michiels

HR Business Partner

In deze voornamelijk administratieve functie als Operationeel Aankoper, word jij verantwoordelijk voor het inkoopproces van SLS Lommel. Primair zorg je voor het tijdig bestellen en leveren van grondstoffen, emballages en etiketten. De onderhandelingen met leveranciers hoef je zelf niet te doen, maar alle daaropvolgende stappen pak je wel vast. Zo onderhoud je relaties met leveranciers, controleer en verwerk je inkooporders en zorg je voor een correcte registratie in ons ERP systeem SAP.  Verder beheer je de voorraad op locatie in Lommel en bewaak je interne goederenstromen met oog voor efficiëntie.

 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Als er urgente problemen zijn met een leverancier (bijv. over een geleverde grondstof), stop je niet voor het is opgelost.
 • Ervaring met inkoop(administratie) is mooi meegenomen.
 • Je bent 20-30 uur in de week beschikbaar.
 • Woonachtig op reisafstand van Lommel.
 • Zoals we het in onze sector noemen: Gezond Boeren Verstand!
 • Je komt terecht in een fijn en gezellig team in een groeiende organisatie. Zo werk je o.a. veel samen met Gunther.
 • Een contract van onbepaalde duur.
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We denken graag met je mee op het gebied van training en opleiding!
 • Een gevarieerd takenpakket met veel ruimte voor initiatief en groei.
 • Glijdende werktijden in dagdienst.
 • Een mooi salaris met bijbehorende arbeidsvoorwaarden (PC 207.00)

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Locatie: Lommel, Limburg, België

Delen via:

Martijn Michiels

HR Business Partner
Accepted file types: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. file size: 256 MB.
Accepted file types: jpeg, png, gif, pdf, doc, docx, Max. file size: 256 MB.